Matsedel

Vecka 17

Måndag: Vitlöksbakad, färsk sejfilé. Serveras med citrussandefjordsås och kokt potatis.

Tisdag: Nattbakad gulashgryta på högrev. Serveras med vitlökssås och kokt potatis.

Onsdag: Marinerat kycklingbröst. Serveras med äggnudlar och sötsur sås.

Torsdag: Mozarellabakade grönsaker. Serveras med sweetchilisås.

Fredag: Fisksoppa med tomat, saffran och vitlök serveras med aioli och nybakt bröd.

 

Vecka 18

Måndag: Valborgsmässoafton – LOV

Tisdag: Första maj – LOV

Onsdag: Hel special. Korv med bröd, serveras med mos, gurkmajonnäs och rostad lök.

Torsdag: Indisk köttfärsgryta. Serveras med basmatiris.

Fredag: Krämig tomatsoppa med nötfärs. Serveras med vitlökssås och nybakt bröd.

 

Varje dag serveras en riklig salladsbuffé samt nybakt bröd.